Monday, January 24, 2011

Contest "Blog Paling Cantik, Comel dan Kemas"

hey dunia!
semlm trun lif tdengar org ckap...

c gadis ala2 yuna: weyh..aku da tagged ko dlm contest blog paling cantik,
comel & kemas

kawan c gadis yuna : ye ea?aku nk join la...

dlm hati ne...cm best je..jom join! teeeheee~~~





huwaaaa~~basically...miss sheila bru je mjinak2kan diri dlm contest ne..cewaaahh~~
setelah dpengaruhi olh besties2 sy yg comel cik shenn & madam paejah shahir ^^...jom la join..jom la..jom la...teeeheee~~~

syarat-syarat penyertaan ::

- jadi follower FARZANA FARZANTO. >done!<

- peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana! >jap2..okeyh..i'm a girl! heeee~~<

-ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja. >blog cute ada tak?heheh<

- buat 1 entry tentang contest ni. >sedang......<

- tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
>done too!<

- letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni. ..>sudah jugak!<

- setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan. >okeyh boss!<

- penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
>kalo cmtuh..nk bli sofa...perabot...langsir baru tuk blog ne...teeeeheeee~~<

syarat suda cukup...jadi? boleh kawen da..hak3~~heheh~~

p/s: hrp2 dpatla blog paling cute >ada kew kategori tuh?<..kte wat baru nk?hahah~~


AWAK YG CUTE, SILA LAH LIKE =)

2 Orang Cute Makan Karipap:

Nurul Faezah said...

Uih. Klo bleh dilike yg di atas tuh ku like sda.. hik3~

Gudluck Sheila cute!!

SheNn said...

Gudluck ..yehaaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...