Thursday, January 5, 2012

Aku ada PENYAKIT

Assalamualaikum w.b.t .....
hey heyyo dunia...oh diri ini sangat sibuk dengan exam.maaf belog comel saya.comel kew?
*tangan ke bahu mata ke atas*
merepek.



aku memang ada penyakit.aku xmintak pon ada penyakit ne.memang sejak aku bergelar seorang pelajar.
penyakit aku datang.


PENYAKIT NEBES
atau nama saintifiknya nervousness yg melampau
heeeee.kronik. nak tau pe yang akan jadi ngan aku? jeng jeng jeng...
aku akan..
sesak nafas yang over..tangan sweating (nama saintifk HYPERHIDROSIS)..dan jantung aka semua dan mengepam dengan laju dan sangat laju.
oh BM yang sangat bagos cik Sheila.
(aku rasa semua orang ada penyakit ne.tahniah la.kita serupa)



truly speaking, skang aku da semester 5 dan aku masih menghadapai penyakit ini.
tiada penawar.tiada ubat.
cuma satu yang aku mampu buat.
doa tenangkan diri, selawat banyak2.

mukadimah merepek di atas.
yang aku nak ulas is actually pasal 2 papers aku yang telah berlalu.huiyo ayat aku sgt skema.
2 papers itu ialah:

3rd January 2012 - Malaysian Literature In English
4th January 2012 - Language Tests in Schools

Mari mengulas.
1st paper aku, Malaysian Literature in English. seriously speaking...seriously speaking..oh sungguh diriku tidak mengexpect soalan-soalan itu akan keluar. lfavourite word for our exam that day "PARANG TAPIK". menghantui diri kami.hahaha.susah atau senang? i would say...50-50...start la aku wat kisah dongeng dalam kertas jawapan.harap-harap cerita dongeng itu dapat wat Dr.Ghani terharu ( Amin)

2nd paper aku..pagi tadi. Language Tests in Schools.
2 hours time allocated. Hopefully i can score well in this exam.InsyaAllah..Amin~
paper ne ada susah ada senang.huwaaa.semoga semua dipermudahkan oleh Allah s.w.t =D

overall,


2 papers aku for this semester...agak menguji hati dan sanubari aku.my last paper is SELECTED POEMS IN ENGLISH, this saturday. Pray the best for me peeps!

p/s: xsabar mau balik SABAH.rindu

AWAK YG CUTE, SILA LAH LIKE =)

4 Orang Cute Makan Karipap:

Rapunzel Cikilolo said...

all the best dalam exam...

KAMIHIDUP said...

good luck. :)

Mishter Izwän said...

hahaha, terbaik ayat awk, awk kne write in english je pas ni, kan baru balik dr universiti sunderland!!!
cara nk hilang neves, tarik nafas pnajang2 dan stop kan dyer

baby boo said...

hehe..xpe skunk exam dh hbis... nk msuk sem 6 dh! salam dr upsi student ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...