Saturday, April 28, 2012

Untuk si Kawan Baik

Assalamualaikum w.b.t.. and morning dear readers!
oh skang kul 3:47 pagi da.seriously speaking, xsangka da nak kul 4 pagi.tadi kepala sangat sakit, maybe kena hujan petang tadi. memang aku ngan hujan xbleh dipisahkan.huhuhu
sebab xtahan sgt, amek paracetamol sebijik, then....lena sebentar bersama kit-kat.hek2
tup tap...
terjaga..baru kul 3 lebey..hadoinye pon~
bangon je, trus bukak blog si kawan baik...tiba-tiba rasa rindu nak baca blog si kawan baik ne

untuk kamu,
i can see ur effort in forgetting  those things. aku selalu cakap kat ko kan...
"mesti ada sebab semua benda ne jadi..Allah S.W.T knows the best for us kan?" 
aku tau maybe susah sikit, tapi xpa..slow2..mcm yg aku cakap dlu2...2 3 bulan pertama..hehehe
kadang-kadang rasa dunia xadil..xadil sebab napa mesti orang perempuan yg selalu jadi cmne?
then org laki mula cakap :
"eleh perempuan pon sama je..xde beza"




hadoinyepon...
tlgla paham..pompuan ngan laki...dilahirkan berbeza..pompuan hatinya lebih sensitif..lebih penyayang..xsama dengan orang laki..hatinya bersifat keras..teguh pendirian..sebab tuh lelaki jadi pemimpin dalam hidup ne 

dulu pena tengok 1 cerita drama Melayu..gitewwww tengok drama
lupa tajuk.hik2..tapi satu quotation dalam blog tuh sgt menarik hati dan jantung...one of her best friend said to her :

"napa nak sedih dgn orang yg xhargai ko? patotnya die yg sedih sebab hilang someone yang betul2 sayangkan die"

i bet ramai je pena dengar quotation ne.yes! aku suka.nangis byk mana pon, xdapat ubah the fact yang dia dan anda xde pe2 lagi. meraung cmne pon, mmg xdpt ubah ape2. sikit-sikit nanges tuh..boley la.hehehe
pompuan dan air mata...what to do kan?
*diri ini juga a crying baby.wekkk*

instead,
DOA lah kepada Allah S.W.T untuk hati yang retak itu..
Allah s.w.t Maha Mengetahui 
Allah s.w.t Maha Adil

satu hari nanti, satu hari...insyaAllah
Allah s.w.t akan tunjukkan hikmah semua yang terjadi
ya satu hari nanti....

kawan baik,
aku tengah belek2 blog ko tadi.kadang2 aku as ur friend..agak annoying jugak kan? haha
sukak brought up anything that relates to that "thing"
sorry la..seriously xda niat, just want u to stay strong, always..
wanna see the "normal you" instead of "you" sekarang
i know u're still in the process of doing so...jangan risau, aku selalu support what's best for you

till then, aku sayang ko !




kuat, kamu kuat =D


AWAK YG CUTE, SILA LAH LIKE =)

4 Orang Cute Makan Karipap:

Amiirah-Cassan said...

heee best friends pompuan wajib ade gmbr star jari ni kan , hehehehe

cik keru. said...

ko mmg org y care ngan kwan ko.hee.

NoorVictory said...

Bleh perasan ka? HAHAHAHA

Miss SheiLa said...

Amiirah : huhui kembar! hahahahaha. wajibon suda tau gitu.heee

aniq: i miss u kawan baik.serius =) and i do care pasal ko.hehe

NoorV: eh eh die ne.HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...