Tuesday, October 18, 2011

Salah Pilih Kawan Ke Aku?

Salam & Hey Dunia
woohoo..baru pulih.baru pulih.pulih dari kekecewaan assignment yg menggunung.
> sedikit demi sedikit berkurang.yeah!<

kisah dongeng aku arine...koh koh koh
SALAH PILIH KAWAN KE AKU?
seyes emo je tajuk aku lately ne.jom la nanges berduet ngan aku.heeee


pena rasa tak kadang-kadang dlm idup ne..dalam group kawan kita..kita rasa....we are not belong to that group? as if kita mcm xwujud...invisible..cewahh
well..seriously speaking..aku pena rasa..wuwuwuw...ayat sedey je.=p
penipu.je.budak.cute.ne =p
sebab pe?

orang cakap..kita yg wat diri kita sendiri rasa cmtuh? ea?
aah kot..kdang2 aku ne emo gak..nak join bebudak emo kot..hik3~
kenapa ade rasa cmne?
sebabnya..mudah dan sangat simple...aku rasa memang communication tuh kurang...sebab tuh kdang2 salah seorang dari kita rasa..we are not belong to that community
akak aku pena cakap,

"kita carik kawan kena sesuai ngan kita, bukan kita kena sesuaikan diri ngan dorg"


aku xpaham gak sbnarnya.hoho.slepas aku concentrate btol2..paham sikit da.yela..xkn kita nak jadik org lain bila masuk geng kita...sebab tuh kita kne cari kwan yg mmang paham kita seadanya...terima kita seadanya.
bukan yg bila kita masuk group tuh...kita completely berubah...isk isk isk
dari cik siti pi cik minah...adokew patot...huhu

seyes.aku saje2 je tulis entri ne.sebab beberapa masalah negara yg berlaku this few weeks.huwaaa..mcm jiwang pon hada aku skang.wekkkk =p
muntah berduet la jom

koh koh koh~
kesimpulan yg aku dapat...xkan pena ada istilah SALAH PILIH KAWAN ~
Allah memang nak temukan kita ngan jenis2 orang yg pelbagai sebab pe?
ALLAH suka menguji hambaNYA...dan percayalah ALLAH sentiasa menjanjikan yg terbaik untuk kita
yeay! AKU CUTE~

p/s: tah pe2 aku merepek.kbai~




AWAK YG CUTE, SILA LAH LIKE =)

5 Orang Cute Makan Karipap:

Addin said...

yup betul . jadi lah diri sendiri :) jangan kerana orang tu kita nak berubah, buat rugi je

Nurul Faezah said...

Xkan penah ada istilah SALAH PILIH KAWAN. Belajar lah dari dorang yg mnyakitkan hatimu dan jadilah insan yg kuat mnghadapi liku-liku kehidupan. ^^,

Miss SheiLa said...

@Addin tol tuh addin..heeeee..be urself kn..hik~

Miss SheiLa said...

@Nurul Faezah awak2..sebab entri awkla sy wat ne..tau x? hahahaha =p

Den said...

jadi diri sendiri lebih baik..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...