Friday, December 30, 2011

Study Week ke Stido Week?

Assalamualaikum w.b.t
hey dunia!
hoho..mintak sorry sangat-sangat dear belog ini.bukan sy xnk hupdate kamu, saya bz la belog.maaf.heeee =(
sorry ye.esok sy belanja coki-coki 2 bijik.nak?
hoho

sudah seminggu.hampir seminggu.oh pembetulan di situ
Study week berlalu. ne la sebab aku xberbelog selama minggu-minggu.arine baru ada masa terluang sikit berbelog.skang mesti pelajar-pelajar U ngah struggle, merevise semula ilmu yg distudy, menambah information, mencarik maklumat, mempersiapkan diri untuk ke hari BAHAGIA itu..heeee.



aku?
aku pon macam student lain jugak.
mestilah study.xkan nk dduk layan ombak rindu 10x kot..tengok sekali cukupla
*semalam tengok Ombak Rindu 1st time.BANJIR.sedey*

aku kena study.aku mesti study.sebab tuh aku datang UPSI.aku datang belajar.mama & beliau aku antar sini sebab nak belajar.aku pegang 1 prinsip dlm idup aku..
"dalam dunia ne..xda manusia yg pandai dan bodoh. yang membezakan kita ialah USAHA"

kan?setuju x?
SETUJU lah..heeee..walaupun kadang2 aku rasa malas tuh datang (yela aku pon manusia biasa..kadang2 mood study xde..heeee)...aku gagahkan diri, gigihkan diri, comelkan diri, ingat org2 yg sayang aku..impian dorg terhadap aku..
seyes, terus RAJIN..heee =D

exam aku start 3rd January 2012..paper pertama aku untuk semester 5 berada di UPSI ne.jom tengok jadual exam aku :

3rd January 2012 = Malaysian Literature in English
4th January 2012 = Language Tests in Schools
7th January 2012 = Selected Poems in English

okeyh.exam aku hanya 3 papers. semester ne aku ada 5 subjects.tapi 2 subject tuh xde final memandangkan itu MACRO TEACHING, kami mengajar dan belajar dalam class tuh

penyakit tido lewat semakin menjadi2 time study week ne.STIDO WEEK? 
hoooo .tidak! aku xmau insomnia.watever it is...




YA ALLAH YA TUHANKU, SAYA BERDOA AGAR NORSHEILA JULMOHAMAD MEMPEROLEH KEPUTUSAN YANG CEMERLANG DALAM EXAM KALI INI.SEMOGA KEJAYAAN MENJADI MILIKNYA, YA ALLAH

p/s: thanks sebab doakan sy.i lebiuuu


AWAK YG CUTE, SILA LAH LIKE =)

3 Orang Cute Makan Karipap:

Rapunzel Cikilolo said...

all the best. hehehe !

Anne Nurain said...

untonglaaa balik awal... huhu..
gudlak! kbai~~

EnciK AxixOu said...

soki2 biji k??tube la..hahaha..sedey cket2 je pon ombak rindu 2..haha..tp layan gk r..all the best untk exam ea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...