Friday, December 30, 2011

Tagline Blog Aku CUN


Assalamualaikum w.b.t & hey hey hey dunia =D
oh diriku sangat sibuk di kala study week ini.heeeeee.lumrah seorang insan yang bergelar pelajar.okeyh.mukadimah tamat.heeee.agak kelambatan ye diri ini bila baru nak mengigihkan diri daftar join Geng fiQ'Ra...da berabad aku komen2 kat group tuh baru tau aku xdaftar ag..hebat tak aku? heee~

* mintak ampun ye fiQ'Ra ( mas & afiq ngan kawan2 jgk ) =D*

da masuk aktivity ke 6 baru nak join kan? heeee...berdekad jugak aku xhupdate blog ne.hehe..support la aku ye kawan2 sekalian.ngahahah~ aktiviti geng fiQ'Ra sgt2 best.rugi aku xjoin..huwaaaa~ busy memanjang je aku kan..btw..kalo nak join geng fiQ'Ra..klik SINI...leh daftar & dapat blogger card...pastuh jumpa ramai kawan-kawan blogger.sangat best.kami SATU family. itu yang best tentang geng ne.

* toink toink *

jom JOIN.klik SINI



back to activity ne.... Tagline Blog Aku CUN
CUN ke X CUN tagline blog aku? aku nak join gak.HAHAHA~
ne syarat-syarat nak join :

1) buat entry bertajuk "Tagline Blog Aku CUN"
tengah menggagahkan diri wat ne.hehehe

2) letak blogger card, kalo belum dapat, letak banner geng fiQ'Ra di sidebar
xdapat ag..sebab baru daftar.-----> ce tengok sidebar.ade kan banner? hehehe

3) TAGLINE & asal usul dirinya.heee

yg ne aku suka.jom tengok dulu header usang dariku, seorang yang bakal bergelar pendidik satu hari nanti, InsyaAllah...
header blog aku
.
.
.
.
.
taraaaaaaa
*maaf saya xkreatif.haha*

nama blog saya : Miss Sheila Punya Belog
.
.
.
tagline :
"si manusia biasa berkata kutu"

kenapa? mengapa? bagaimana?
1st sekali, aku xamek tagline ne.aku xcuri dari mana-mana.heee..aku cipta sendiri ne..(angan-angan nak jadi perekacipta).. by the time aku wat blog..aku terpikir sebab utama aku wat blog ne..sebabnya..aku nak kongsi apa yang aku pena lalui, lihat, dengar & perhatikan sepanjang aku hidup. aku pun bukannya siapa-siapa.cuma seorang insan yang dilahirkan dengan nama NORSHEILA JULMOHAMAD .
aku pon mcm orang lain jugak.
manusia biasa.
berkata-kutu?sorry la.aku failed BM.sebab tuh aku amek major English skang.=p (perasan!)
berkata-kutu, sekadar 1 lagi kata ganda yang baru ditemui oleh si manusia biasa ne.

"si manusia biasa berkata-kutu"
ini blog aku, aku nak share pengalaman, cerita aku, pendapat aku, impian aku & semuanya berkaitan si manusia biasa.

alamak..terpanjang.HAHAHA~
best ke TAGLINE aku?
CUN or XCUN?
aku tetap manusia biasa.HAHAHA~
.
.
.
.
.
sekian.terima kasih.kbai~




p/s: lupa nk gtau kategori adiah.huwaaa~err errr..sebenarnya..nak no 2 sebab ada cupcake..hahahah.tpi...nk amek kt Shah Alam..huk3..xjadi la...jauhhh
*oii sheila demand,macam la ko menang da =p*
dgn ini.saya dgn comelnya pilih kategori 1.
sila jgn pengsan.kbai~

i lebiu all~





AWAK YG CUTE, SILA LAH LIKE =)

10 Orang Cute Makan Karipap:

sya mimie zeme said...

terjah dr segmen yg sme...nice..

comment cni plak..

http://syamimiezeme.blogspot.com/2011/12/tagline-blog-aku-cun.html

Miss SheiLa said...

mekaseh sudi dtg..heeeee

Ku Azhar said...

dtg dari dashboard..cun2! hehehe

anamizu kaito said...

hai sheila.. cik ana ziarah Geng Fiqra.. wahhh smartnye header sheila! tagline pon sempoi je.. gud luck tau sheila :)





luv,
cik ana

Miss SheiLa said...

ku: heeee..mekaseh ku...lama xnmpak ku..hehe

cik ana: yehaaa~ smart ke header? sangat usang ye..xreti nak wat yg comey..hahaha~
thanks!

Pendamba Mawar said...

da cntik tu

Miss SheiLa said...

chantek ke abg pendamba? heeee

Nur Atikah said...

good luck dear ^^

Miss SheiLa said...

tikah : welcome babe =D

fiQ'Ra said...

si manusia biasa berkata kutu.. nice dear.. gud luck tau ;)



admin,
GENG fiQ'Ra♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...