Wednesday, July 20, 2011

MEGA GIVEAWAY AMALINA BEST !


sila KLIK SINI untuk join

Salam & Hey Dunia~
Arine nak meng"update" blog utk mega giveaway Cik Amalina kita ne..hehe
moh le join bloggers2 yang comey sekalian
best ne weyh! hehe~

Ne sponsor2 cute yang jadi penaja utama mega giveaway ne..cewahhh

- EZKRAF -
- TRI FA -

Yeay! siap suma sponsor-sponsor yang terlibat..pasal hadiah lak..hik3~
nak suma adiah leh?huwaaa~~agak greedy di situ..hehe..actually, adiah memang seyes comey2 je...tuh yg rase nak sume..lalalala~tapi top 3 adiah yang sy nak ialah..jeng jeng jeng...

1. Macaroon dari Kak Yong
-seyes nak sangat adiah ne!!! plez3...heheh~~sebabnya..umo da dekat 21 tahun...xpena ag rse macaroon..hak3~~tau benda ne wujud pon sebab tgk rancangan Masterchef kat StarWorld..lalalala~

2. shawl dari Raudah Shawl Store
-sebab ayat MENAWAN HATI dari cik Amalina membuatkan diri ini nak sangat shawl tuh..hahahaha

3. Sume adiah lain selain dari 2 di atas
-hahhahahaahahahaha~nak sume! ngahahha~

lalalalala~siap pilih adiah.nak macaroon! nak macaroon! hheheh~shawl pon nak..lalalala~
skang nak tag 3 orang cute tuk join giveaway ne..jom tengok sape yg cute..=))


sume terbaek kan? heee~Jom join!


till then, see ya peeps!
love, sheila

AWAK YG CUTE, SILA LAH LIKE =)

5 Orang Cute Makan Karipap:

Achik SYIDA said...

thank sudi tag :)

Miss SheiLa said...

welcome2...sudi2kanlah join ye..heeeee

jann sinuja said...

thank for da tag :P macam best..teheee~~

Miss SheiLa said...

jann: jom join! hehehe..mmg best pon babe

chuu muqhlis said...

gudluck sheila :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...