Thursday, August 18, 2011

18 Ramadhan

Salam & Hey Dunia~
arine sangat penat.penat dan sangat penat.
aktiviti arine : KEMAS UMAH!
hehehe~aku la antara manusia-manusia yg paling semangat bila raya nak dekat da =p

nanti dalam entri nak raya..aku upload pic umah & bilik aku yg telah berjaya aku kreatifkan.HAHAHA~
okeyh~menu berbuka arine...

1. Gado-gado (aku xtau org semenanjung panggil ape..rojak kot =p)




2. Air kelapa (nak tetido aku minum air ne)


3. Fishball stick

4. Kuih Muih Comey - karipap....=))



5. Nasi Goreng Pattaya



k bye!

AWAK YG CUTE, SILA LAH LIKE =)

5 Orang Cute Makan Karipap:

Nyamuk Terbang said...

gado gado ko gitu eh

Miss SheiLa said...

gado gado ko cmne lak? hehe

Pink Diva™ said...

nasi pattaya tue yang nmpak sedap dear..

BTW..follow you wsb

CIK MAY said...

hai..datang melawat dr perancis naik kapal layar..hihihi..sori..men tepek je komen kat mane2 entry latest...h..aii da melengkapkan follower yg ke 400..cantik kan no aii.. =)
erm..gado-gado tu mcm rojak je kan..ke tak sama?

Miss SheiLa said...

pink diva: heheh..thanks follow WSB=))

cik may: huii..rupanye awk follower400 hehhe..xsempat nk tgk tdi..da jdi 401..hehe..nway thanks!

rsenya gado2 tuh cam rojak gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...