Wednesday, August 17, 2011

Contest : Ucapan Raya Yang Paling Kreatif

Salam & Hey Dunia~
yehaaa..aku nak RAYA ne..eh silap.nak join contest raya la..
contest kali ne dianjurkan oleh Cik Pjaz..

nak join KLIK SINI

jom la tengok ucapan raya merepek dari aku.HAHAHA~

arahan: (cewahhh ade instruction)..angan-anganlah jap ne kad raya ea? hehe

kisah dongeng sheila bermula....lalala~

*kalo xnampak sgt..click je pic untuk pakai microscope..heheh*


















okeyh! kad raya & ucapan merepek aku da siap~

sekian.k bye~

p/s: jom la join.best! heheh~



AWAK YG CUTE, SILA LAH LIKE =)

3 Orang Cute Makan Karipap:

C i k P i p i T e m b a m said...

AHAHAHA ! bestt jekk ayat dia . nk blackberry ! hakhak . nak culik biri2 sheilaa nnt nk buat biri2 golek . huhuhu . xD cntkk gila kad raya . gmbar depan menawan , hakhak xD

Miss SheiLa said...

blackberry harus! hahaha~

gambar depan tuh yg mahal kan? perasan jap..lalalala~

Pjaz a.k.a kud0o said...

SALAM
tq join contest ni
tapi keputusan contest ni terpaksa dibatalkan cz x ramai blogger yang join,
huhu
jadi partner pjaz serta pjaz terpaksa batalkan ni..
nanti untuk sape yg join ni,
pjaz akan promote blog korang yer
tq ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...