Tuesday, August 16, 2011

Single Tak Laku???

Salam & Hey Dunia!
meh cni aku nak berdongeng ag malam2 ne..hahaha.korang2 sekalian..anda single o da berpunya?
sedang diri cute ne BW tadi..terjah sana sni blog..rasenya da ramai kot da berpunya..hik3
aku?
aku cam besa la..mesti da berpunya..
kepunyaan Allah, pemly aku & bakal jodoh aku (huiyoo ayat =p)



betul kew orang cakap single itu orang xlaku? ade ea cmne? in other way..orang kapel tuh laku la?
ouhh! teori Einstein pon kalah cmne =p
tah teori sape je ne.awak..awak..dan awak. xde kne mengena laku & xlaku dalam relationship. yang laku & xlaku tuh kuih-muih kat bazar Ramadhan je
aku perasan gak ade orang cakap cmne

"padanla single..muka xlawa"

"xheran pon die single, xmacho langsung!"

ne persepsi orang2 yang sgt comey & cute kat muka bumi~ dah la perli orang lain..ish3~

ade gak cakap cmne..

"sape nak kat die tuh? dah la xde rupa..perangai buruk cam sampah!"


okeyh! bab perangai aku no comment..sebab tuh memang diri die..but then.perangai leh ubah kot..yang aku xpuas ati..awat mengata rupa cmtuh..uishh..tuh ciptaan Allah..xbaik perli tau
orang tuh pon bersyukur ngan pe die ade..kita xde hak nak menilai orang lain kan?hehehe~

seyes heran! camne lak leh kaitkan laku ngan single? erk? tah pe2..org2 yang ade persepsi cmne kan baik cepat2 ubah teori korg tuh..maybe orang yg single ne xjumpa org yg sesuai ag kan? or maybe...die da ade calon bakal suami/isteri..cewahhh~

aku penat merepek!sekian.k bye!

p/s: aku nak sangat tengok movie SEKALI LAGI.cinta itu milik kita. =)


AWAK YG CUTE, SILA LAH LIKE =)

16 Orang Cute Makan Karipap:

Nyamuk Terbang said...

single tue sbb xder jodoh lg
bkn x laku
lalala

iMah said...

a ah..
single bukan x laku...
mgkin nk fokus kat study atau pape..
semak palo den kalo macam2 pkir kan..
ado pakwe, kene lak jge hati pkwe..
hahhaha

Faiz said...

biarlah single masa muda..jgn single masa tua..huhu..jodoh sume di tangan tuhan..bila2 masa je leh datang..huhu

feza said...

jodoh ditgn tuhan. pedulik kan apa orang nak kata.hehe

Miss SheiLa said...

hahaha~ne msti single menyingle yg kome ne kan?

tol3~

seyes tah teori sape cakap single xlaku
aishhh~~~

Sedut Movie Baru said...

xpa single lg best...follow aku balik ya
http://www.sedutmoviebaru.blogspot.com/

virgo19 said...

haha lucu la..if single tu kuih then blm kena beli lg kn...bknnya x akn d beli...soooo makanya single ni laku tp blm smpi msa...kdg single mmg best tp when u have some1 to love, u r on top of the world...hehe

btw...aku da...hehe

Miss SheiLa said...

virgo: hahaha..sempat g ko letak kt bwah tuh..aku da...jeng4...hihhi

Fadzmie Mohamad said...

"sape nak kat die tuh? dah la xde rupa..perangai buruk cam sampah!"

kalau sy dgr ada org yg sy kenal sebut ayat2 mcm di atas tu, kalau dorg clash/breakup nnti, sy mau buat simbol loser sm dorg. baru dorg tau. haha.

virgo19 said...

hehe skadar pelengkap ayat2 empunya blog..."aku cam besala...mesti da bpunya..." so aku dah...haha...

Nur Hannah said...

single is the best :3 lol :D

Miss SheiLa said...

fadzmie: hahaha..setuju~!

virgo19: terbaik la =)

nur hannah: yeap2..single itu cute! =))

Nur Azfizatul Azwa Binti Kardir said...

single is better :) btw, suke laa lagu kat blog aka nehh <3

bella luna said...

lau ade yg ckp tak laku,mmg tak lame nak kena dak tu,hehe,.confirm cik bella kebas pakwe die,hah pastu tgk sape lagi laku,hehe

cIk PikA said...

betol2.. x yah la judge owg laen cm tu skali.. kapel tu ag la.. tambah dose je.. huhu.. pika smesti nye solo.. hehehe

mr_mrs mikko said...

kasi abai saja tu smuaaa.
jangan dipeduli pa urang cakap..
yang pnting kita misti mau hepi maaaa..
hihih

-Mr & Mrs Mikko-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...