Monday, August 8, 2011

Eh? Dia Add, dia lak marah =p

Salam & Hey Dunia..
Pagi-pagi ag aku dapat kata-kata hikmat free dari someone..adedeh..semoga dia bahagia selalu la kan? =)
nak tau pe kata-kata hikmat tuh? meh la dengar aku merepek..alalalala~

di suatu pagi selepas sahur..menunggu si hero antar adik die g skola..HAHAHA~
(p/s: tumpang pemes jap =p)



ym aku : si ********** add ym aku
(terpikir jap.mne die leh dapat ym aku ne)
aku approve jela..kot2 kawan aku..sebab ym aku ne pemly & kwan rapat je tau..hik3~

si ABC: Salam..hi awak
sheila : wsalam..hi =)
si ABC: thanks ek approve
sheila : welcome..btw, awak kenal sy x? mne dapat ym sy ne? (excited nak tau)
si ABC: adelaaaa
sheila: (dlm ati : baling bom gak die ne) seyes la..mne dapat?
si ABC: jumpe kat tengah jalan
sheila : (sah nak kne bom!) erk? tengah jalan.k fine
si ABC: jom wc awak
sheila : (xkenal tetibe nak wc..hampeh je aku rase die ne ) Sorry, sy xkenal awk
si ABC : so, jom la bkenalan
sheila :kalo xminat cmne?
si ABC : orang cantik cmtuh la kan? sombong
sheila : (aku xcantik pon.HAHAHA.masalah tol die ne) eh..awak salah orang kot..sy xcantik pon
si ABC : alaaa awak..jom la wc
sheila : sy xminat wc.sorry la ea
si ABC : jom la..kte kenal2
sheila : (wat dunno)
si ABC : npe xnak wc?
sheila : (wat xtau ag)

buzz
buzz
buzz

nak gile aku org cmne

sheila : sy xminat.sbb sy rase npe perlu sy wc ngan org yg sy xkenal
si ABC: jom la kenal2
sheila : (seyes.nak baling bom da) xminat
si ABC : orang cantik mmg cmne kan..pilih bulu
sheila : xpown
si ABC : damn! myesal add org cm ko ne! sombong nk mampos!
sheila : erk? (tergamam, xsuh add pon)

aku reply cmne...

sheila : SELAMAT BERPUASA =)
si ABC : eh ko ingat ko cantik sangat ke? buang masa aku add ko tau x!!!



salah aku kew? erk? xde kan aku suh die add aku...1 g...aku xcakap aku cantik pon..hek3~
kalo aku salah..aku mintak maaf kat ko..heheh~
suka ati ko la nak marah ke hape k?
babai~

p/s: pagi2 dapat kata-kata hikmat free..adedeh~


AWAK YG CUTE, SILA LAH LIKE =)

7 Orang Cute Makan Karipap:

Far8 budak baik said...

oh wc tu webcame..
hahahaha...waaaaaa..
hampeh lahh lelaki tu...
seyes x pyh lyn..
baik lyn aku je..
hahahaha..
awal2 je ade aku aku kn..
x hero langsung...
hahahahahaha...
btw tq shiela..
kat aku..x guna awak sy pun..
grrrr =p

Pendamba Mawar said...

untungla..hahhaha..orang ajak WC..kekee

Miss SheiLa said...

farid: aku xlayan pon..haha..penat je =)

nak guna sy awak ea? okeyh jom tukat..hehehhe..

abg pendamba mawar : hahahahaha..tah pe2 owg ne

Anne Nurain said...

abaikan jak org gtu tu..
malu tu ndak kena layan.. hahaha..

Vintagibaby said...

haha ada2 jak org tu~

Cinoi Lavigne said...

Thats is why saya tidak pernah approve stranger, ym ka, fb ka, never i approve any stranger.

*blogwalk from WSB

Miss SheiLa said...

vintage: memang...gila kali.hahaha

cinoi: i thought that person is my friend..hhahah~cuz xramai tau psal my ym..thanks sudi singgah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...